10:46

sitter i skolan. Började 09.15 idag, vi hade svenska då och vi skulle börja med redovisningar om språkgrejer..Men det var typ inga här så vi kunde inte börja med det, så vissa fortssatte med sina redovisningar och gjorde klart och vi som redan är klara vi fick leta upp en dator och kolla om dialekter.
Så detta kändes som en ganska onödig lektion, hade fan kunnat sovit ännu längre känns det som!
men, men

Nu sitter jag
iaf i bibblan, ska snart upp på stan och möta Emma som kommer med bussen, sen har vi Engelska..Sen har jag Matte B & Engelska B idag också så jag slutar 15.40 idag.

Imorgon är det APU.
Är ju på skafferiet på Aspholmen, det är någon lunchrestaurang med buffé och så. Så är där imorgon och på torsdag.
 Sen är det Fredag och då åker jag till Stockholm, till min älskling i helgen! :)
Det ska bli mysigt :*  Vi ska på Gröna Lund också, har aldrig vart där så det ska bli roligt :)

Nej nu måste jag gå upp på stan!

Puss<3


Mår bättre...

Sitter hemma hos mormor & morfar, ska sova här inatt. Ska till skolan imorgon iaf, jag mår bättre nu..har bara lite förkylning kvar.

Började få ont i öronen förut också, hoppas jag inte åker på öroninflammation också..haha nej, men nu ska jag nog snart vara kry!

Ska åka med tåget 07.18 imorrn det är drf jag sover här..annars måste jag gå upp så satans tidigt eftersom jag då måste ta en mkt tidigare buss från ösjö, det är nog det mest negatviva ibland att bo så här "utanför" att vissa grejer matchar bara inte ihop..som bussar/tåg osv. Det hade fkt vart lite skönare att bo i hallsberg, eftersom man kan gå till tåget på morgonen, haha inte för jag är speciellt sugen att bo just i hallsberg heller! men det skulle ju bli närmre :) tur att jag har  mormor&morfar här då :*

Nej nu lev det här lite längre än vad jag hade tänkt mig...Så nu ska jag försöka sussa, så jag kommer upp i tid imorgon!

puss & godnatt<3


sjuk..

Hejsanhallå..

vaknade och var dyngförkyld..har knappt sovit inatt heller, för jag har svettats som en gris och det har vart kallt på samma gång.
förkylnigen slog till igår kväll, fyfan säger jag bara..känns verkligen inte som man har tid att vara sjuk, jag var ju dålig förra veckan också. -.-

jajaja..
Helgen var mkt bra, i fredags kom älskligen hem till örebro, så jag åkte hem till hans mamma, sen åt vi tacos och bara tog det lungt :)
lördagen så hade vi bara en slappdag, sen blev det att gå på stan en liten stund och sen bjöd älsklingen mig på kinamuren :* eftersom vi firade 1-års förlovningsdag<3 sen fick jag tre rosor också :D :*
söndagen tillbringades med david, hans mamma&lillebror. Vi åkte till karlslunds herrgård och kollade på någon marknad sen gick vi en promenad, det var mysigt.
Sen bjöd hans mamma oss på lunch på pizza hut. och sen blev det marieberg en stund också.
Senare på söndagen kom pappsen och hämtade mig, sen blev det att äta sushi! :D

ja det var min helg!

nu ska jag försöka vila tror jag..
<3

1 års-förlovningsdag <3

Idag har jag och min älskling vart förlovade i 1 år!<3
Är så lycklig med dig hjärat!<3
tack för att du finns.
Jag älskar dig nu & för alltid!<33



* David Kennberg/Sandra Boström *


2 september

Solen skiner för fullt idag!
härligt :*
För mig gör det inte så mkt att det är lite kyligt ute, bara man tar på sig kläder som man ska så är det riktigt härligt och friskt :)
Jag tycker att hösten är som mysigast när det är sånt här väder.
haha känner mig lite djup här kanske x))

Just nu sitter jag i soffan och degar, ska snart in till hallsberg med mamma.
ska bara dammsuga och greja lite smått först.

här är någon mysko dricka som jag var tvungen att köpa :)
är från USA, den var fkt riktigt god :*


21.05

Hejj!

Idag har jag inte gjort så mkt, jag har vart med mamma till kumla sen senare på kvällen så åkte vi till ikea för att köpa en hylla till toaletten.
Haha och vem träffar jag inne på ikea? jo Emma :) hon var åxå där med sin svärmor och kollade på ngn hylla. Så jag pratade lite med henne och så.
Sen åkte vi förbi skopunkten en snabbis också innan det stängde, jag köpte ett par stövlar :)
kommer en bild på dom, och en parfym som jag fick av mammsen :* jag älskar den!




RSS 2.0