.

Gomiddag!

Sitter på jobbet, har precis packat klart det mesta.
För ikv tar jag & David bilen ner till västkusten, till hans morfar :) hans mamma och dom är säkert påväg ner nu..men David jobbar ju till nio så vi åker ikv ist för i morrn bitti. Så det ska bli skönt! :D hoppas på fint väder bara så man kan bada mkt i havet och så :* kommer hem på fredag igen :p

Pusss :*


20 juli

Godmorgon!
gick upp vid typ halv nio...vaknade av att mamma kom in i husvagnen med min mobil! som dom hade hittat i en brevlåda. Vi skrev typ på en lapp att om någon kände sig skyldig så kunde de lägga mobilerna där...det är inte bara min som hade blivit stulen utan även pappas Iphone, men den låg inte i brevlådan, uatn bara min, så det var nog allt någon som hade dåligt samvete!
Det är inte bara det här utan...igår kväll såg jag att det även fattades 500 kr i min plånbok! fyfan vad arg jag blev, först mobilen sen pengar! får väl se om den femhundringen kommer fram men det tror jag ikke..

Det roligaste av allt var ju att den som hade tagit mobilen har vart så jävla dum att den har tagit kort med min mobil! hahah så man har ju bevis, och det var gårdagens datum som kortet var taget på. Jag fick ju tillbaks den från lagning igår sen satte jag den på ladning,,sen var den borta!.
Så ja vi får se vart detta leder...

Nu ska jag fortsätta jobba.
pusss :*

åååh!

Min mobil har bliivit stulen idag...i eftermiddags -.-
fyfan , så jävla irreterande så det finns inte, fick hem den från lagning idag, sen blir den stulen samma dag!
skit kul....

17.22

Hej!
sitter på jobbet, har nyss vart och städat...& satan vad varmt det är -.- blir nog kanske ett dopp i sjön ikv :) om jag inte ångrar mig. Har fkt vart i och doppat mig två gånger i sommar! hahha..

Helgen har vart bra.
I fredags sov jag hemma hos Emma, och på lördag morgonen så vart vi hämtade och åkte till Västerås Powermeet. fyfan vad varmt det var...haha vi var fan helt slut när vi var på väg hem, man blir ju helt utmattad när det är så äckligt varmt..men det var trevligt iaf :)

Nej, nu ska jag fortsätta jobba en stund till.

pusshej<3

9 juli

Hej! jag är inte speciellt bra på att blogga..hehe.
men slänger in ett litet inlägg nu när jag kommer ihåg, haha.
I går var det iaf mammsens birthdaay :) så vi firade henne, mormor&morfar kom och åt smörgåstårta sen senare på kvällen kom jocke & jenny och massa folk.


I Tisdags var jag i marieberg med Rebecca och shoppade lite :)<3 åkte moppe till östansjö först och sen tillbaka till tisaren, haha det är fan första gången i år jag åker på min moppe. för min bror har haft den...
så det var lite kul :D heheh.

Nu ska jag jobba lite, eller ja..jag sitter ju i receptionen så det blir ju att sitta vid FB och lite smått...:*

Pusssss :*

RSS 2.0